miércoles, 9 de abril de 2008

Taüls

Gran part de la gent no surt al carrer sense el seu antifaç. Així i amb tot, estic convençuda que existeix gent veritable i AUTÈNTICA, que encara no està tot perdut... que no tot són TAÜLS, que encara hi ha esperança.

Taül-a: persona de mala vida, que no és de fiar, capaç de qualsevol acció baixa. ( Taüll = brètol).


Esperança per canviar aquest món (el meu, el teu, el NOSTRE) que poc a poc s’esmicola. Encara hi ha individus als que en treure’ls-hi la màscara que porten, descobreixes a sota éssers vertaders, amb les seves virtuts i defectes, però capaços per la bellesa que irradien de canviar aquest planeta maltractat ( o com a mínim de fer que sigui una mica més habitable). Persones – personetes – personatges... somniadores i boniques com cuquetes de llum que il·luminen entre la fosca. Encara queden aquelles persones que estan per allà amagades, si busques bé entre la gent, acabaràs per trobar-les.

4 comentarios:

Sergi dijo...

Però és una mica contradictori, no? Si són persones com Déu mana, capaces de fer més portable aquest món en el que vivim, per què han de portar màscara? Més val anar amb la cara descoberta i amb la veritat per davant.

Anónimo dijo...

«El escándalo, en nuestros días, no consiste en atentar contra los valores morales, sino contra el principio de realidad», escribió Jean Baudrillard. Sólo, entonces, desde la impostura se sabe de la verdadera simulación que es la vida.

Pdt.- Gracias por colocar un vínculo del Garbanzo Negro entre tus enlaces. Hice lo propio y colgué la dirección de tu 'blog' entre mis vículos.

Recibe un saludo cordial

Siberieee εïз... dijo...

XEXU: La majoria de la gent va duu una disfreça, però m'he adonat que hi ha persones-personetes-personatges, que encara duen la cara neta... tú entre uns quants. Aquests són els que em valen :o), tot just ho he descobert bloggejant. Et seguiré llegint... m'encanta això de "bona nit i tàpat", quina nostàlgia!

Siberieee εïз... dijo...

francisco: Mi amigo "DIMITRI",(llámalo suerte, destino, rueda de la fortuna... sigue haciendo de las suyas :o)
Si no eres el autor de "Ideario", me corto las venas!!si lo eres... cóño, te encontré!!! (tras mucho remover cielo y tierra, y todo por un poema!_ lo postee en "standby") Gracias por tus palabras, me gusta leerte porque siempre aprendo cosas, me gusta que me hagas estudiar,(a veces tiro de "RAE"y enciclopedia), me gusta el garbanzo negro, porque es la mejor forma de empezar el dia... y pienso seguirte leyendo (aunque no siempre te escriba, que eso se te dá muuucho mejor a tí. On va a parar!)
un abrazo!!