jueves, 1 de mayo de 2008

Flic, Flic, flic

Estic “flic, flic, flic”… ( happy–happy de la vida, vamos, molt feliç!) ja ha arribat la primavera, el sol entra de nou per les nostres finestres i tothom està de millor humor, que sempre és d’agrair!
Els amics es troben i es retroben (uns de dia, altres de nit) i els fantasmes de l’ hivern han quedat enrere... fantasmes, malsons i problemes a prendre vent: no es pot demanar més! Persones-personetes-personatges us he de donar les gràcies : gaaaaaxieees! Gràcies a tots els que em desperteu amb un somriure, a la conversa de mitja tarda, a les rialles nocturnes, a la cerveseta del diumenge, a les nenes “cuervo” i a les meves "flors", als que passegeu per aquí de tant en tant, als que m'ensenyeu que la vida pot canviar i esdevenir una Zona iluminada, "al timidillo, al raro i al noi dels gomets" (que son "uno y trino" perquè és una deutat), al que no torna (ni falta que fa!!) i als que seguiu en contacte malgrat la distància. La meva abraçada més càlida és per vosaltres!

pd: Si a algun inconscient li passa pel cap que em falta un bull o que m’he enamorat, informo: estic enamorada de la VIDA (de la meva filosofia i de la forma de viure-la) si ara mateix penses que estic “pirada” he aconseguit el meu propòsit, si creus que no ho estic... ets un dels meus, yiiiijaaaaahh!

6 comentarios:

Sergi dijo...

Llavors en què quedem, estàs boja o no?

M. J. Verdú dijo...

Moltes gràcies per les teves paraules i pel link. Al teu blog m'hi trobo molt a gust i cada dia m'agrada més. Però això tu ja ho saps... M'encanta passejar-me per Siberieee... És un plaer! Gràcies per aquest text tan maco que has escrit, guapíssima!

Siberieee εïз... dijo...

mmm, em sembla que una mica pirada sí que estic :o)

Anónimo dijo...

Se te nota muy feliz, y sé que lo estas... no dejes de transmitirnos todo eso que estas sientiendo.
besos

Siberieee εïз... dijo...

A ver si se te pega algo Juliaaa :o)

JULIA dijo...

Cada 15 días podría decir que se me pega algo. hoy estoy happy, ya sabes fuera telarañas jaja (por decirtelo de alguna manera) nosotras nos entendemos ;-)