miércoles, 16 de julio de 2008

La batalla final i la riuxada

Enguany, de nou, hem anat a Festa Major. Ja ho sé que és per a nens, però ens ho hem passat d'allò més bé... aaaaaaabordatge pirataaaaa!!!!

Els capgrossos del poble vencen els capgrossos pirates en el ball del mig de la plaça.

Tot seguit, l’Omar intercanviarà l’Ester per algun dels bergants de la seva tropa. I mentrestant, els dos bàndols a punt, carregats de farina a cada costat de la plaça esperant l’ordre final...

La tronada més forta de la Festa Major per anunciar la imminent batalla! Carregueu la munició: els sacs de farina són a punt!"Madre Cuervo" ja té el braç en alt!

L’Omar i en Martí donen l’ordre: a l’atac! i comença una batalla que omple la plaça d’eufòria, farina i un núvol blanc immens!

Lluitarem fins deixar-los més blancs que nosaltres mateixos! Estem llords, ben llords i enfarinats com mandonguilles, yiiiiihaaaa!

Després ja ens curarem les ferides sota un potent raig d'aigua!!

...i l’aigua comença a córrer! i tots a ballar... (com podem! perquè entre una cosa i altra s'ha anat formant una massa enganxosa ens manté ferms a terra...)

Aaaaaigua, volem aaaaiguaaaaa... crida la gent. I a mí em vénen al cap tots els mesos que hem passat de sequera (espero que sigui aigua de mar! tanta òstia i tanta punyeta amb fer bondat)

La ruixada és tan forta que gairebé ens envia al poble del costat. Estem ben xops, jajaja!

Els vencedors baixaran en comitiva, amb els bergants lligats, fins a l’Ajuntament. Allà, en Martí tornarà a hissar la bandera des del balcó, i llençarà tres coets per declarar el poble lliure de pirates!

Diuen que ja no tenim edat per aquestes coses, però crec que l'esperit és el que compta en aquests moments.





No tinc cap intenció de deixar de divertir-me per haver arribat als 30. Ni ara ni maaaaai :o). La joventut del cor té força més pes. Ens hem barrejat amb la canalla (els hem estovat a gust amb pilotes de farina!) I el millor de tot és que hem rigut molt. Estaré tres dies rascant-me amb l'esponja i el sabó ... però ha valgut la pena.

Fins l'any vineeeent... pirates!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Me lleváis con vosotros??!
Habrá helado de chocolateee?
Y un barco del tesoro bajo el alcantarillado de la plazaa?

JULIA dijo...

Si no volvemos a mirar la vida con la inocencia y el entusiasmo de la infancia, no tiene sentido seguir viviendo. "Paulo coelho".

Besotes

Siberieee εïз... dijo...

Estoy contigo Julia.
Al niño gordo no nos lo llevamos, y no por discriminación, nooo, es que los piratas ya se terminaron. Si lo llego a saber le guardo melón!