jueves, 23 de octubre de 2008

Bogeries d'estar per casa

... M'arrrades molt nin, m'agrada que sovint m'agafis de la cintura i somrient exclamis que "estic com una cabra!"- potser una mica- millor encara: com una vaca que llepa la pantalla!

M'agrada fer-te patir quan dóno saltets al ascensor; Que miris a una altra banda si em poso a ballar i faig cabrioles a un costat i altre de la vorera. M'agrada posar-me el nas de pallasso i dir: ta-ta-ta-txààààn... en descobrir el plat a taula. M'agrada que no et molestis quan lío una tangana d'aquí t'espero perquè he oblidat que la llet bullía, i ho neteges, i "aquí no ha passat resss". M'agrada que em preguntis tres vegades quin punyeter color és el que vull posar a la paret de l'habitació. -Taaaalp! Color talp, color topooo... si t'he contestat tres cooops-. Color topo? color topotamare! però quin color ééés?!, és "aquest", aaau, ja no m'ho preguntes més, jajajajaaa! ! M'agrada que et posis vermell com un tomàquet quan estiro els braços enmig del carrer i crido: yiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa!. M'agrada perquè tot i avergonyir-te t'arrenco un somriure. Però sobretot el que m'agrada és que no t'importin les meves bogeríes. Tìc lòculaaa :o), de vegaaades ;p, algunes, poquetes, sempre... oooh sihihihihi! Mmmuààà!!!

2 comentarios:

Sergi dijo...

I estàs segura que li agraden totes aquestes coses? Quina tia, Sibe, amb tu n'hi ha un bon tip!

Siberieee εïз... dijo...

No sé si li agraden... perquè ell és tot el contrari: respectuós i assenyat. Però diuen que els pols oposats s'atrauen, no? en tot cas... sóc conscient que es mereix un pedestal :o).