martes, 28 de octubre de 2008

Lo cuelgo, no lo cuelgo...

... Segueixo decorant el pis :o), ja gairebé està acabat, yiiihaaa! Tan sols queden les bombetes penjant dels fils i les parets núes. Tenim fotografies per empaperar tota la casa (Argèlia, Paris, Marroc, la Índia, Japó, Estats Units, Venècia, Àustria, Londres, Súissa... i molts , moltíssims racons de la nostra estimada terra, i de la que ens envolta, el que coneixem com la pell de brau). Però tantes fotos de paisatges potser cansen una mica, no? M'agradaria posar-hi un bon quadre, la il.lustració d'un artista; Per demanar... voldria un graffiti de Missvan...però no es pot tenir tooot, jajaja! ni està la butxaca per certes coses, així que per aquí i per allà he anat col.locant les meves litografies.

Tot remenant he trobat aquesta d'en Lichtenstein, la vaig comprar en algún dels meus viatges... ara no recordo quin va ser. I em ronda el dubte, perquè és un pèl gran... la penjo-no la penjo, iaaaaix, ja fa una setmana que la duc amunt i avall, però no em decideixo. Què en penseu?

7 comentarios:

òscar dijo...

penja-la, penja-la! tenir una llàmina de lichtenstein i no penjar-la a casa és gairebé pecat!

Sergi dijo...

Va segur que trobaràs un lloc on et càpiga. Però escolta, les fotos que tens de tots aquests llocs, les has fet tu mateixa, vull dir, has anat a tots aquests llocs? Quina sort noia, aquestes fotos si que han de tenir un lloc, eh?

Anónimo dijo...

Si t'agrada, endavant!!! no t'ho pensis!

Eli dijo...

Es mona... Esta be...
Pénja-la..
Ara no penjar les fotos dels viatges, sí que es pecat....
I més,tenint en compte tots aquests llocs tant xulos que has anat!!!!
;-D

Siberieee εïз... dijo...

Ep!! Moltes gràcies a tots per donar-me un cop de mà a l'hora de prendre la decisió. Finalment el penjaré! Hi ha una paret blau fosca on crec que quedarà genial! Les fotos dels viatges ompliran la resta de la casa, és clar! però jo no he estat pas a tots aquests llocs, ja m'agradaríaaaaa! La veritat és que he vist mig món, i el noi dels gomets l'altra meitat... la veritat és que és per això que ens vam conèixer, jajaja (ja ho explico un altre dia, que m'enrotllo com una persiana avui!) De manera que tenim un munt d'imatges per compartir i un munt de països per ensenyar-nos l'un a l'altre. No em fa res repetiiiir (bé, a Algèria, potser m'ho pensaria, que hi ha massa fanatisme), ja us les aniré ensenyant!!
tons!!!

Lluna dijo...

Arribo tard? Penja-la, penja-la! A mi m'encanta :)

Rara Avis dijo...

ummmmm ¿Qué hacer cuando se duda? ummmmm

Instinto...nos guiaremos por el instinto....

besitos grandotes...