miércoles, 19 de noviembre de 2008

Es de bien nacido, ser agradecido

... No soy muy dada a los Meme's. Como dije en su día, me resultan un poco fastidiosos (un poco nooo, muchooo) porque implican una demanda casi exhortativa... y, como a estas alturas ya debéis saber, yo no hago nada, naaaaadaaaa!, por obligación (y es que soy muy mííííaaa ;p). Pero acabo de descubrir que existe una persona, UUUUNAAA, en todo el mundo mundial y con lo grande que es el universoooo, jajajaaaa, que sigue con ahínco este cajón de-sastre virtual que és Siberieee, soportando estoicamente el aburrimiento de mis soliloquios y dejando comentarios que, a menudo, alargan mi sonrisa y dan rienda suelta a mi imaginación. Alguien más habrá metido la nariz aquí... me consta, porque algunos de vosotros me dáis un feedback muy-muuuuy bueno. Xexu, Eli, Cesc, Amateur, Pep-pòsa-li Angu, Julia, Aysh... e incluso el gran tocapelotas: el Sr. Santamaria. También habrá quien no diga ni múúú, y quien se quiere esconder tras un "anónimo" que no lo es tanto... yo sigo un montón de bloggs en los que ni siquiera dejo un triste comentario y lo tengo muy callado (pá miii sholita), pero le echo un ojo tout les jours. Así que, por las molestias que se ha tomado mi guardián de secretos favorito, creo que "ésto", se lo debo, pues como dice mi amiga Anuska, "Es de bien nacido, ser agradecido"... y ya puestos, le paso la antorcha a Julia, pá ver si así se aleja un rato de Facebook y su guerra de pandillas ;p
Ahí vamos!

SIS COSES QUE EM FAN FELIÇ NO RELACIONADES AMB EL SEXE...
- aaaiiiix, aquí m'ho has posat difícil Òscar-

1) Posar-me el nas de pallasso i saltar damunt el llit gairebé tocant el sostre, mentre escolto l'Ombelico del mondo a tooota castanyaaaa :o)
_nota: Cerqueu al tub l'ombelico de "Jovanotti", dóna un buen rollitooo...

2) Suar com una condemnada a classe d'spining, m'encanta notar les gotes esquena avall i deixar anar xispetes fins i tot amb un cop de pestanyes. Eeeep, que no soc cap marrana, em dutxo abans i després de sortir del gimnàs! la única olor que surt dels poros de la meva pell és la de Dove... (uooops, volia dir: gel coporal)

3) No deixar que ningú posi "salsa espinaler" a les escopinyes (ja torno a fer publi, òòòstiii!) i apartar-les una a una per sucar-hi les patates.

4) Quedar a la taberna de Charles the Curl (el Raconet per qui hi vagi, però és que en Carles té uns rínxoools que ja li hem canviat el nom al bar) amb les nenes Cuervo i fer un mano-a -mano de tequil.les, tot intentant arreglar el món, parlant de qui s'ha endut la porra de les motos, donant "mursilla" a algún que altre fantasma i quan ja sembla que no podem més... sortir de bailoteo i fer dolenteriiiies (jejeje, soc rulentaaaa, soc incansableee)
_nota 2: les maleses que faig no tenen res a veure amb el sexe.

5) Capbussar-me dins un bon llibre i no desar-lo fins al final... quan són les tantes i tothom ja és a dormir i, aleshores, cridar: lo acabé!! i despertar els gossos , els noi dels gomets i al veí de dalt.

5bis) -es que tenen la mateixa prioritaaaat!!- Un banyito Cleopatra... ho faig molt de tanto en cuantooo, que l'aigua no s'ha de malbaratar.

6) Un petò al nas i un bonanit cada vesprada fins a l'últim dels meus díes. Si ens manca l'afecte... malament-malament...

8 comentarios:

Jordi Santamaria dijo...

Ya te gustaría que te tocase Las pelotas, ya.

Vámonos Scott

òscar dijo...

has citat set coses i no sis, bandidaaaaa!!! i, a més, gràcies a una transnitada (neologisme patillero de "trasnochada") jugada de triler de la rambla consistent en col.locar dues boletes en un dels recipients. què lleig!!!

però com soc de bona pasta i t'ho accepto tot, si vols guanyar encara més raons podries fer un 3x1...
fer de cleopatra a la banyera (escuma a cascoporro, sals minerals i espelmes) amb el nas de pallasso posat mentre sona jovanotti en un ipod+base que han portat les teves nenes cuervo junt, òbviament, l'ampolla de tequila que tants cops ha ajudat a arreglar el mon.

no t'he inclós, en aquesta opció 3x1, lo de llegir un llibre perquè sortiries de la banyera més arrugada que un vestit d'adolfo domínguez!!!

petoooonets!

JULIA dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Jordi Santamaria dijo...

Por qué no te pones a trabajar como todo el mundo?
Ah noo, que tu sueño es ser concursante de Gran Hermano!
Dale, dale, al facebook, que hasta los cuarenta queda poco tiempo :O
Un besito

Romina, mentre siguis advocada de lo vulgar, fàcil, gitano, i ho esbombis com si fos algo recomanable i lloable, ho sento filla meva però no em puc callar.
Si voleu guerra, que miri primer qui té les de perdre, así que chapad un poco la boquita, y en su caso, señora Julia, mire qué coño hace y ha hecho en la vida, quién cojones es, y deje de hacer el ridículo públicamente. Nadie de mayor querría ser como usted, no me joda, manda huevos! (continuo ejemplo es ustez de presumir de lo que se carece, cállese la boca y déjeme en paz

Jordi Santamaria dijo...

Ya se me ha pasao.
¿Pero a qué viene seguir pinchando??
Cadascú és cadascú, i ja val de jutjar-me sense coneixe´m, coneixent només una de les parts, i defenent persones que has conegut ni fa un any com si fossin les teves amigues de l´ànima. Anda jaa :p

Eli dijo...

ai els memes....!!!!

Encara en tinc algun per allà perdut que encara de les 14 coses que em fan feliç... ai... mira, aqui veig algun exemple teu!!!! Ara vaig a buscar l'Ombelico del mondo!!!! A veure si em contagia una mica de bon rotllo!!!
petons bonica!

Siberieee εïз... dijo...

Iaaaaix senyor Santamaria... no ens ho prenguem tan malament, que lo de tocapilotes ho dèia pel seu comment de l'altre dia, el que fèia referència a "Saber perder" i al meu "canalillo"... No fotem!!

Li he passat a la Juli perquè ella m'en va enviar un fa molt de temps, i sap "lo poquito que me gustan". A+a+, a mí el seu blogg em resulta força divertit! Cadascú és lliure de fer el que li vingui en gana, i no jutgeeem.
pd: Ja sap que jo sóc una fervent admiradora, tot i que no acostumo a comentar-li res.
HI HAGI PAAAU...

JULIA dijo...

hala, eliminado, paso de malos rollos.
Pues eso niña, que queda pendiente el MeMe.